Windows 11 24H2 Destekli AMD 24.6.1 Sürücüsü Yayınlandı

AMD tarafından Adrenalin Edition 24.6.1 sürücüsü kullanıcılara sunuldu. Sürücü, Windows 11 24H2 için resmi desteği beraberinde getiriyor.

Başta da belirttiğimiz gibi yeni AMD sürücüsü, Microsoft’un KB5039239 kapsamında bazı bilgisayarlara yönelik yakında çıkacak özellik güncellemesi olan Windows 11 sürüm 24H2’yi resmi olarak destekliyor.

Ek olarak, 2 Temmuz tarihinde çıkacak Unreal Engine 5 oyun motoru destekli üçüncü şahıs yağmacı nişancı oyunu The First Descendant ve 10 Temmuz tarihinde çıkacak açık dünyada hayatta kalma oyunu Once Human da bu sürücüyle ilk gün desteği alıyor.

Bu arada, HYPR-Tune tek tıklamayla sürücü tarafı ayar profilleri Like a Dragon 8: Infinite Wealth, Overwatch 2, The First Descendent, F1 24 ve Outpost: Infinity Siege başlıklarını içerecek şekilde genişletildi. Anti-Lag 2 desteği de artık Counter-Strike 2’yi kapsayacak şekilde genişletildi ve AMD, teknolojiyi kullanırken gecikme süresinin %40’a kadar azaldığını duyurdu.

Sürücü oyuncuların sonunda Fallout 3 ve Fallout: New Vegas’ı başlatmasına ve Helldivers 2’deki bazı çökmeleri çözmesine olanak tanıyan sorunlar dahil olmak üzere çeşitli hata düzeltmelerini de sağlıyor.

WHQL sertifikalı AMD Adrenalin Edition 24.6.1 sürücüsünü Radeon Settings uygulaması ile ya da bu sayfadan indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx