Usta Analist Bu 2 Altcoin için Hedef Koydu: Bu Seviyeler Mümkün!

Kripto para piyasası biraz ime kazansa da bu ivmeyi sürdürmekte zorlanıyor. Lider kripto Bitcoin son gelişmelerin ardından 68 bin doların üzerine güçlü bir atak yaptı. Lider altcoin Ethereum ve onun rakibi Solana’nın performansı ise daha göze alıcı. Özellikle yüzde gün içinde 7’nin üzerinde artış kaydeden SOL dikkatleri çekiyor. Popüler bir kripto analisti Ethereum’un parlama zamanının geldiğini söylüyor. Analist ayrıca, en büyük rakibinin parabolik bir koşu içinde olduğunu öngörüyor.

Inmortal: Lider altcoin için hedefte 4 bin dolar var!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, yeni haftaya durgun başlayan piyasa ivme kazanmaya başladı. Lider kripto Bitcoin 68 bin doları aşarken, altcoin’ler de güç gösteriyor. Bu pozitif atmosferde Inmortal Crypto takma adlı analist, Ethereum’un yükseleceğini tahmin ediyor. Dahası analist, bu hamleyle birçok traderı kenarda bırakacağını söylüyor. Analist, ETH’nin 2.800 dolar seviyesinde destek bulduğunu gösteren bir grafik paylaşıyor. Bu grafiğinde lider altcoin için yaklaşık 4.000 dolarlık bir ilk hedef ortaya koyuyor. Bu bağlamda analist, “ETH sezonu başlamak üzere. Diğer tüm zamanlarda olduğu gibi inançsızlıkla besleniyor.” diyor.

Kaynak: Inmortal

Bu arada, yazı sırasında Ethereum günlük bazda %2.37 artışla 3.141 dolardan işlem görüyordu. Böylece Ethereum, haftalık kazancını yaklaşık %6’ya taşıdı.

SOL’un 360 doların çok üzerinde işlem görmesi mümkün!”

Analistin bir gözü ise Ethereum’un rakibi Solana’da (SOL). Inmortal’a göre, Solana şimdiye kadar Ethereum’un 2021 piyasa döngüsüne benzedi. Ayrıca, SOL devam ederse, bu yılın sonlarında 360 doların çok üzerinde işlem görebilir. Bu doğrultuda analist, “ETH 2021 vs SOL 2024” diyor. Ve rotayı çizdiği grafiği paylaşıyor.

Kaynak: Inmortal

Bu arada SOL yazı sırasında günlük bazda %7’nin üzerinde artışla 180,3 dolardan işlem görüyordu. Böylece altcoin haftalık kazancını %20’nin üzerine çıkardı.

Lider kripto için yeni zirveler masada!

Son olarak analist, lider kripto para Bitcoin’e (BTC) bakıyor. Inmortal, BTC’nin 74.000 dolar ile 56.000 dolar arasında bir aralıkta olduğunu söylüyor. Analist, BTC’nin 66.000 dolar seviyesini ikna edici bir şekilde tutmayı başarması halinde, tüm zamanların en yüksek seviyelerine başka bir yükselişin mümkün olduğunu öngörüyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

BTC anahtar seviyeleri. Fiyat ilk direnç seviyesinde reddedildi (orta aralık)

  • Eğer fiyat orta aralığı geri almayı başarırsa, o zaman üst aralık (74.000 dolar) masada.
  • Mavi kutunun altı = kötü

Çok basit.

Kaynak: Inmortal

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx