Mauro Icardi’den Erden Timur paylaşımı

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, düzenlediği basın toplantısıyla ayrılık kararı alan Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur için paylaşımda bulundu. Beraber çekindikleri fotoğrafları paylaşan Icardi yaptığı paylaşıma, “Asla yalnız değildin, hiç yalnız yürümedin. Her savaşta omuz omuza, her şeye ve herkese karşı savaştın.. Fırtınalara birlikte göğüs gerdik, ne kadar güçlü olursa olsun hep galip çıktık. Bugün aşık olduğun, uğruna hayatını verdiğin kulübe elveda diyorsun ve çok az kişi bunu biliyor. Bitti diye ağlama, bunu yaşadığın için gülümse. Eminim ki gelecekte her zamankinden daha güçlü geri döneceksin. Seni çok seviyorum Erden Timur, her şey için sonsuz teşekkürler” notunu düştü.

Öte yandan dün basın toplantısı düzenleyen Erden Timur, “14 aydır dayanmamın tek nedeni Galatasaray. Başka tutunacak bir dalım kalsa asla bu kararı almazdım. Son 7 ayda özellikle çok yoğunlaştı bu iş. Herkese şunu söylüyorum. Taraftar bırakmamı istemiyor, ben de bırakmak istemiyorum ama tutunacak bir dalım yok. Sustuk bu iftiralar dursun diye olmadı. Bu iftiralar son 6 ayda başka seviyelere çıktı. Florya’ya taşındı bu iddialar. Tutunacak dalların hepsi kırıldı ve bu noktaya geldik” demişti.

Timur Icardi’ye dair ise, “Mauro çok özel bir insan. Onunla bir şey konuşmadım o senin duygundan anlar. Ben ayrılacağını düşünmüyorum. Geçen sene de o kararı özveriyle verdi. Ben öyle bir şey olacağını düşünmüyorum” demişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx