Galatasaray aradığı sağ beki buldu! Milli yıldız transfere ‘Evet’ dedi

Sezon bitmeden sağ bek için arayışlara başlayan Galatasaray şu ana kadar birçok isimle görüştü. Ancak süreci çok daha fazla uzatmak istemeyen Galatasaray Yönetimi, geçtiğimiz günlerde teknik ekiple bir transfer zirvesi gerçekleştirdi. Burada yapılan görüşmede, devre arasındaki Aurier hamlesi gibi bir hataya imza atmama fikri üzerinde uzlaşı sağlandı.

LİSTENİN ZRİVESİNDE ZEKİ ÇELİK VAR

“Ara transferde olduğu gibi macera aramayalım. Garanti isimlere gidelim” kararı doğrultusunda rota Zeki Çelik’e çevrildi.

TARİH BELLİ OLDU

Sarı-Kırmızılılar’ın EURO 2024 öncesinde de görüştüğü ve Cim Bom’a “Evet” diyen Zeki’nin bonservisi için Roma ile temaslar önümüzdeki haftadan itibaren sıklaşacak. Galatasaray Yönetimi, turnuva sonrası Milli oyuncuyu Türkiye’ye getirmenin hesapları içerisinde. Zeki transferinden sonra daha üst seviyede bir sağ bek fırsatı gelirse, yönetim bunu da değerlendirecek. Ancak Şampiyonlar Ligi’ndeki Play-Off turuna kadar, en azından eksiklerin giderilmesi adına böyle bir yol izlenmesine karar verildi.

29 MAÇA ÇIKTI
Geride kalan sezon Roma’da toplam 29 maça çıkan milli futbolcu Zeki Çelik, söz konusu müsabakalarda 2 asitlik performans sergiledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx