Samsung Galaxy S26 Ultra’dan ilk sızıntılar: Büyük sürpriz beklemeyin!

Samsung Galaxy S26 Ultra Hakkında İlk Sızıntılar ve Söylentiler Ortaya Çıktı

Samsung’un sonraki amiral gemisi telefonu Galaxy S26 Ultra’nın piyasaya sürülmesi için halen biraz zaman var ancak teknoloji dünyasında cihazla ilgili ilk söylentiler dolaşmaya başladı.

NotbookCheck’in güvenilir kaynaklarından aktarılan bilgilere göre, X platformundaki ünlü sızıntı hesabı @PandaFlashPro tarafından paylaşılan detaylar, potansiyel kamera özellikleri, şarj yetenekleri ve Samsung’un ikonik kalemi S Pen hakkında önemli ipuçları sunuyor.

@PandaFlashPro’nun iddiasına göre, Samsung Galaxy S26 Ultra, etkileyici 200 megapiksel çözünürlüklü bir ana kamera ile piyasaya sürülecek. Sızıntı kaynağına göre, bu kamera aynı sensörü kullanacak olsa da, “güncellenmiş pikseller” ve yeni bir lens gibi küçük iyileştirmeler içerebilir. Bu da, cihazın kamera performansında büyük bir sıçrama beklenemeyeceği anlamına geliyor; daha çok ince ayarlar ve optimizasyonlar olabilir.

Büyük Değişiklikler Beklenmiyor

İlk sızıntının odak noktası, mevcut özelliklerin büyük ölçüde korunacağı yönünde gibi görünüyor. Sızıntı kaynağı, Galaxy S serisinin vazgeçilmezi haline gelen S Pen’in ve onun için ayrılan yuvanın aynı kalacağını belirtiyor. Gelecekteki modellerde kalem için yuva olmayabileceğine dair spekülasyonlar yapılıyor.

Şarj teknolojileri konusunda da büyük bir değişiklik beklenmiyor. Söylentilere göre, Samsung Galaxy S26 Ultra’da Qi2 kablosuz şarj standardı ve manyetik aksesuarlarla kullanım için bir manyetik halka bulunmayacak. Bu, Galaxy S25 Ultra’da benimsenen şarj yaklaşımının devam edeceğini gösteriyor.

Genel olarak, Galaxy S26 Ultra ile ilgili sızıntılar büyük yenilikler vurgulamıyor. Ancak, erken bir sızıntı olduğu göz önüne alındığında, bu durum şaşırtıcı değil. Tüm erken dönem söylentilerde olduğu gibi, bilgilerin resmiyeti Samsung tarafından doğrulanana kadar belirsizliğe mahal veriyor. Ayrıca, bilgi kaynağı @PandaFlashPro’nun geçmişi diğer güvenilir sızıntı kaynakları kadar sağlam değil. Bu nedenle, bu bilgilere temkinli yaklaşmak ve ilerleyen dönemlerde daha fazla bilgiye odaklanmak en mantıklı yaklaşım olacaktır.

Related Posts

Dünya Para Atletizm Grand Prix yarışması Çekya’da düzenlenecek

3-5 Temmuz tarihlerinde Dünya Para Atletizm Grand Prix yarışmasının 9. ve son ayağı, Çekya’da gerçekleştirilecek.

Kanser hücrelerini yok eden nanoteknoloji!

Uzmanlar, nanorobotların klinik uygulamalara geçişi için daha fazla araştırmaya ihtiyaç olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Nie, “Toksisite ve uzun vadeli etkiler konusunda daha fazla veri toplanmalı” derken, Prof. Dr. Gao, teknolojinin maliyet etkinliğini …

Bursaspor, Yiğitali Bayrak’a veda etti

Bursaspor Kulübü, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan kadroda yer alan Yiğitali Bayrak ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Hisseler düştü: Apple davalık oldu!

Teknoloji alanında milyonlarca kullanıcı tarafından beğenilen ürünleri ile devleşen dünyaca ünlü şirket Apple yapay zeka projeleri nedeniyle yatırımcılarıyla karşı karşıya geldi. Şirketin hissedarları Siri’ye entegre edilmesi beklenen yapay zekaya …

Action’dan telefon şarjına güneş enerjili çözüm

Perakende zinciri Action, akıllı telefon kullanıcılarının pil bitme endişesini ortadan kaldıracak yenilikçi bir ürünü raflarına taşıdı. Artık kamp yaparken, doğa yürüyüşlerinde veya elektrik erişiminin kısıtlı olduğu herhangi bir yerde, güneş …

Bilim insanları açıkladı: Okyanuslar daha yeşil, denizler daha mavi oluyor

Bilim insanları, iklim değişikliğinin okyanus ekosistemlerinde yarattığı dramatik değişimi ortaya çıkardı. Son 20 yılda kutuplarda yeşil tonlar artarken, tropikal bölgelerde mavi renk hakimiyeti güçlendi. Uzmanlar, renk değişiminin sadece görsel bir olay olmadığını, balıkçılıktan küresel ekonomiye kadar pek çok alanı etkileyeceğini belirtti.